SICA

sica_logoSICA je renomirani italijanski prozvođač komponenti za audio sisteme, koji djeluje preko 30 godina. SICA također proizvodi i komponente svjetski poznatog brenda JENSEN, koje se koriste u gitarskim i bass zvučnim kutijama. Nadasve visoka kvaliteta izrade, pouzdanost, širok asortiman i pristupačna cijena čine ove komponente veoma zanimljivim za proizvođače zvučnih kutija širom svijeta. SICA i JENSEN komponente između ostalih koriste i :

FBT, HK, JBL, OUTLINE, HUGHES&KETTNER, AUDIO FACTORY, GENELEC, MARK BASS, MESA/BOOGIE, K.M.E, d&b AUDIOTECHNIK, FENDER, IBANEZ, CORT, MONTARBO, PEAVEY, ROLAND, MASTER AUDIO itd.

SICA I JENSEN komponente se proizvede visoko automatiziranim „state-of-art“ proizvodnim procesom. Neke od glavnih odlika po kojima su SICA i JENSEN zvučnici vodeći u svijetu je njihova izdržljivost, zagarantovana stabilnost i snaga.

Generalni distributeri SICA i JENSEN proizvoda za Bosnu i Hercegovinu je firma SAR-Light doo, osnovana još 1996 godine, te do dana današnjeg uspiješno egzistira kao jedna od vodećih firmi čija je primarna djelatnost prodaja i ugradnja ozvučenja i rasvjete, te prodaja muzičkih instrumenata.

SICA PROIZVODI:

  1. Coaxial zvučnici
  2. Studio monitor wooferi i tweeteri
  3. Subwooferi
  4. Midrange zvučnici
  5. Dual Cone
  6. Compresion driveri
  7. Twiteri
  8. Dome driver
  9. JENSEN zvučnici za gitarska i bass pojačala

Payment

© 2016 SarLight d.o.o. Tuzla. Sva prava pridržana. Developed by Futura Multimedia d.o.o. Tuzla