Karma

karmaKarma mikrofoni, predstavljaju italijanski brend mikrofona, prepoznativ prvenstveno po vrhunskom kvalitetu, a zatim i veoma pristupačnim cijenama. Glavna odlika Karma mikrofona, je dizajniranje i proizvdnja nove tehnologije dinamičkih i kondenzatorskih mikrofona koji omogućavaju u potpunosti moderan inžinjering zvuka u audio produkciji.

Dinamički mikrofoni dizajnirani su pretežno kao robusni, relativno jeftini i otporni na vlagu, ali jedna od glavnih odlika ovih mikrofona je visok stepen glasnoće i izlaznog signala, bez mikrofonije i smetnji. Kondenzatorski mikrofoni djele se u dvije kategorjie, usmjereni i širokopojasni. Usmjereni se pretežno koriste u video (filmskoj) produkciji, koja zahtjeva kristalno jasan snimak zvuka bez vanjskih smetnji, dok širokopojasni mikrofoni se koriste pretežno kao studijski mikrofoni i mikrofoni za pozorišta i horove.

Ono po čemu je Karma poznata je i po proizvodnji veoma kvalitetnih zvučnika i slušalica. Kvalitet i pristupačne cijene glavne su odlike i ovih proizvoda.

Generaln zastupnik Karme za Bosnu i Hercegovinu je firma SAR-Light d.o.o iz Tuzle koja dvije decenije egzistira kao jedna od vodećih firmi u prodaji, iznajmljivanju i montaži audio opreme i rasvjete.

Payment

© 2016 SarLight d.o.o. Tuzla. Sva prava pridržana. Developed by Futura Multimedia d.o.o. Tuzla