Easy Light

easylightEasy Light je naš brend disko lasera i reflektora u LED izvedbi, čija glavna odlika je kvalitet, širok spektar svjetlosnih mogućnosti i pristupačna cijena. Nudimo vam veliki izbor lasera i to u kategorijama: single laser serija, dvostruka laser serije, color laser serije i laserske 3D animacije. Izlazna snaga je u rasponu od 20mW do 5W sa različitim bojama: crvena, zelena, plava i višebojni. Naša laser svjetla imaju CE, ROHS, FDA odobrenja te zagarantovan dug životni vijek i kvalitet.

Easy Light LED reflektori u RGB (red-green-blue) i RGBW (red-green-blue-white) izvedbi prestavljaju svjetlosne efekte dizajnirane da ispoljavaju idealnu boju svjetlosti u potpunosti po vašoj želji, a pri tome vrše veliku uštedu u potrošnji električne energije u odnosu na tradicionalne pozorišne reflektore.

Iza nas stoji dvadeset godina bogatog iskustva i mnoštvo moderno opremljenih diskoteka, klubova, kafića, vjenčanih salona, galerija, televizijskih kuća, pozorišta, koncerata itd. Veliki broj zadovoljnih klijenata je samo još jedan od dokaza da Easy Light predstavlja idealan odnos cijene i kvaliteta.

Payment

© 2016 SarLight d.o.o. Tuzla. Sva prava pridržana. Developed by Futura Multimedia d.o.o. Tuzla