Od davne 1996. godine “SAR-light” se kvalitetom usluga i proizvoda pozicionirao u sam vrh  bosankohercegovačkog tržišta rasvjetne i audio opreme.

U samom početku bazirali smo se na prodaju muzičke opreme i rasvjete, te iznajmljivanje razglasnih sistema i rasvjete. Svoju ponudu smo proširili prodajom muzičkih instrumenata, LED rasvjete te uslugom ugradnje razglasnih sistema kao i sistema rasvjete (tržni centri, dvorane, vjerski objekti,…, privatni stambeni prostori). Pored nabrojanih djelatnosti SAR-light se bavi i izradom idejnih rješenja i projektovanjem rasvjete i ozvučenja.


U našoj ponudi možete pronaći:

OZVUČENJE – širok asortiman audio sistema, pojačala, zvučnika, zamjenske komponente za sve vrste zvučnika, miksete, kablovi, konektori, audio procesori, digitalne audio skretnice, mikrofoni, slušalice, stalci za zvučnike i mikrofone, rack-ovi i fly case, zvučne kutije, te ostali izvori zvuka…

RASVJETA – profesionalna rasvjetna tijela, LED HOME program, TV rasvjeta, rasvjeta za pozorišta, arhitekturalna rasvjeta, svjetlosni efekti, dimmeri, širok asortiman sijalica za svjetlosne uređaje, stativi i konstrukcije, kablovi, konektori…

MUZIČKI INSTRUMENTI – sve vrste žičanih, duvačkih, gudačkih i elektronskih instrumenata, udaraljke, te pribor i rezervni dijelovi za iste.

Kao i sve ostalo što je potrebno na Vaš zahtjev, a u skladu sa Vašim potrebama i željama…


Zahvaljujući tome što u svom radu nastojimo spojiti kvalitetu i pristupačne cijene, te stalnom praćenju tržišta, razvili smo i naša dva brenda :

Easy Light je naš brend u domeni rasvjete. Podrazumijeva širok izbor savremenih  efekata i rasvjetnih tijela za diskoteke, klubove, ugostiteljske objekte, vjerske objekte, arhitekturalne rasvjete , TV i pozorišne… Broj zadovoljnih klijenata te mnoštvo moderno opremljenih objekata u našoj režiji dodatno govori o kvaliteti ovog brenda.

PA-Systems predstavlja naš brend u domeni ozvučenja. Posebno želimo naglasiti  liniju 100V ozvučenja. Veliki izbor ugradnih, zidnih i visećih zvučnika kao i novu liniju 100V pojačala sa integrisanim FM tunerom, čitačem kartica, USB portom i Bluetooth konekcijom…omogućavaju ispunjenje svi Vaših potreba, kada su u pitanju poslovni i vjerski objekti, tržni centri , škole, benzinske pumpe i slično.


U našem bogatom asortimanu zastupljene su i kompanije poput: Sunflower – Paudio, ElectroVoice – EV, FBT, Omnitronic, Korg, Cort, Valencia, Marshall, Vox, Phonic, Fender, Medeli, Osram, V-Tac, Philips, Omnilux,  LanLing, Stainikge Showtechnic, Varitec, DTS… te dva naša brenda EASY-light i PA-Systems.

Kako bi udovoljili vašim potrebama i željama na raspolaganju su Vam dugogodišnje iskustvo, savremena tehnologija, stručan kadar i  želja za dokazivanjem.

Dovoljno je da nam kažete koji Vas segment naše ponude zanima, a mi ćemo Vam brzo odgovoriti i napraviti najpovoljnije cijene i  uslove.


ZASTUPAMO ZA BIH

SICA je renomirani italijanski prozvođač komponenti za audio sisteme, koji djeluje preko 30 godina. Nadasve visoka kvaliteta izrade, pouzdanost, širok asortiman i pristupačna cijena čine ove komponente veoma zanimljivim za proizvođače zvučnih kutija širom svijeta. HK, FBT, SOLTON, K.M.E., AUDIO FOCUS, OUTLINE,…samo su neki od proizvođača koje u svojoj proizvodnji koriste SICA komponente.

PROČITAJ VIŠE

JENSEN zvučnici smatraju se jednim od najkvalitetnijih zvučnika namjenski proizvedenih za muzičke instrumente. Prvobitno su se proizvodili u Čikagu, gradu poznatom po kvalitetnim Jazz muzičarima, te još u 50-tim i 60-tim godinama prošlog stoljeća postaju jedan od vodećih svjetskih brendova kada su u pitanju zvučnici za gitarska i bass pojačala…

PROČITAJ VIŠE

KARMA je italijanski brend koji u svom asortimanu ima široku paletu proizvoda: zvučnici i zvučne kutije, mikrofoni, rasvjeta, kako LED reflektori i efekti tako i namjenski reflektori za pozorišta i televizije kao i propratna oprema, veliki izbor kablova i konektora te stalaka potrebnih za svaki segment proizvoda iz njihove ponude.