O nama

SAR light d.o.o. – professional audio & lighting equipment Preduzeće “SAR-light” je osnovano 1996. godine i od samog početka svrstalo se među vodeća preduzeća u Bosni i Hercegovini koja se bave prodajom, iznajmljivanjem i montažom rasvjetne i audio opreme. SAR-light za Vas oprema TV studije, pozorišta, diskoteke, tržne centre, ugostiteljske, vjerske i sve druge objekte gdje se koristi rasvjeta i ozvučenje.

SAR-light također opslužuje i koncerte, javne skupove, promocije i druge manifestacije sa vlastitom opremom i stručnom ekipom. Pored nabrojanih djelatnosti SAR-light se bavi i izradom idejnih rješenja i projektovanjem rasvjete i ozvučenja.

U našim izložbeno-prodajnim salonu u Tuzli možete pronaći i kupiti : OZVUČENJE pojačala, zvučnici i komponente, mikseri, konektori i kablovi, procesori zvuka, rack-ovi i fly case, zvučne kutije, CD-playeri i ostali izvori zvuka, mikrofoni, slušalice, stalci … RASVJETA televizijska rasvjeta, sijalice, rasvjeta za pozorište, stativi i konstrukcije, arhitekturalna rasvjeta, pribor za vješanje rasvjete, svjetlosni efekti, kablovi i priključci, mikseri i dimmeri, rezervni dijelovi, led tehnika …

BESPLATNA DOSTAVA

Nudimo besplatnu dostavu na prostoru BiH pri kupovini preko 200 KM.

UŠTEDITE NOVAC

Uštedite novac kupovinom u SarLight trgovini. Ostvarite uštede i do 30%.

ODLIČNA PODRŠKA

Nudimo odličnu podršku našim klijentima i kupcima pri izboru opreme i usluge.

Payment

© 2016 SarLight d.o.o. Tuzla. Sva prava pridržana. Developed by Futura Multimedia d.o.o. Tuzla