“SAR-light” d.o.o. Tuzla je osnovan 1996. godine i od samog početka svrstalo se među vodeća preduzeća u Bosni i Hercegovini koja se bave prodajom i montažom rasvjetne i audio opreme.

U samom početku bazirali smo se na prodaju muzičke opreme i rasvjete. Svoju ponudu smo zatim proširili i na prodaju muzičkih instrumenata, LED rasvjete te usluge ugradnje razglasnih sistema kao i sistema rasvjete (tržni centri, dvorane, vjerski objekti,…, privatni stambeni prostori). Pored nabrojanih djelatnosti SAR-light se bavi i izradom idejnih rješenja i projektovanjem rasvjete i ozvučenja.

Od 2019. godine započinjemo sa vlastitom proizvodnjom zvučnih kutija i zvučnih sistema pod brendom “SAR”. Prilikom izrade svake zvučne kutije vodimo se iskustvima stečenim višegodišnjom komunikacijom sa klijentima, muzičarima… Pokušavamo odgovoriti na potrebe tržišta dodajući svemu tome notu visoke kvalitete. Ručna izrada, visokokvalitetno drvo, svjetski poznate komponente su samo neke od karakteristika naših kutija. Više informacija možete pronaći na www.saraudio.com.


U našoj ponudi možete pronaći:

OZVUČENJE – širok asortiman audio sistema, pojačala, zvučnika, zamjenske komponente za sve vrste zvučnika, miksete, kablovi, konektori, audio procesori, digitalne audio skretnice, mikrofoni, slušalice, stalci za zvučnike i mikrofone, rack-ovi i fly case, zvučne kutije, te ostali izvori zvuka…

RASVJETA – profesionalna rasvjetna tijela, LED HOME program, TV rasvjeta, rasvjeta za pozorišta, arhitekturalna rasvjeta, svjetlosni efekti, dimmeri, širok asortiman sijalica za svjetlosne uređaje, stativi i konstrukcije, kablovi, konektori…

MUZIČKI INSTRUMENTI – sve vrste žičanih, duvačkih, gudačkih i elektronskih instrumenata, udaraljke, te pribor i rezervni dijelovi za iste.

Kao i sve ostalo što je potrebno na Vaš zahtjev, a u skladu sa Vašim potrebama i željama…


Zahvaljujući tome što u svom radu nastojimo spojiti kvalitetu i pristupačne cijene, te stalnom praćenju tržišta, osim brenda “SAR” na tržištu su već duže vrijeme prisutni naši brendovi iz oblasti 100V ozvučenja te brend iz domena rasvjete:

Easy Light je naš brend u domeni rasvjete. Podrazumijeva širok izbor savremenih  efekata i rasvjetnih tijela za diskoteke, klubove, ugostiteljske objekte, vjerske objekte, arhitekturalne rasvjete , TV i pozorišne… Broj zadovoljnih klijenata te mnoštvo moderno opremljenih objekata u našoj režiji dodatno govori o kvaliteti ovog brenda.

PA-Systems predstavlja naš brend u domeni ozvučenja. Posebno želimo naglasiti  liniju 100V ozvučenja. Veliki izbor ugradnih, zidnih i visećih zvučnika kao i novu liniju 100V pojačala sa integrisanim FM tunerom, čitačem kartica, USB portom i Bluetooth konekcijom…omogućavaju ispunjenje svi Vaših potreba, kada su u pitanju poslovni i vjerski objekti, tržni centri , škole, benzinske pumpe i slično.


U našem bogatom asortimanu zastupljene su i kompanije poput: Sunflower – Paudio, ElectroVoice – EV, FBT, Omnitronic, Korg, Cort, Valencia, Marshall, Vox, Phonic, Fender, Medeli, Osram, V-Tac, Philips, Omnilux,  LanLing, Stainikge Showtechnic, Varitec, DTS… te dva naša brenda EASY-light i PA-Systems.

Kako bi udovoljili vašim potrebama i željama na raspolaganju su Vam dugogodišnje iskustvo, savremena tehnologija, stručan kadar i  želja za dokazivanjem.

Dovoljno je da nam kažete koji Vas segment naše ponude zanima, a mi ćemo Vam brzo odgovoriti i napraviti najpovoljnije cijene i  uslove.


ZASTUPAMO ZA BIH